Byggstädning

Inget bygge är redo för besiktning utan att först ha genomgått en ordentlig byggstädning. En byggstädning handlar inte bara om att det ska se fint ut efter avslutat bygge, utan även för att bli av med eventuella rester såsom byggmaterial och hälsofarligt damm.

Vad ingår i en byggstädning?

Vad som ingår i en byggstädning beror ju såklart på vad för behov man försöker tillgodose. Men ofta talar man om en grovstädning och efter det en finstädning.

En grovstädning innebär att man tar bort gips, spån, smuts, samt större saker som blivit kvar såsom masonitskivor, tejp, kartonger, m.m..

En finstädning innebär precis som det låter lite mer detaljerad städning såsom att t.ex. få fönster och lister rena. Det innebär även att man rengör golv och ytor, tar bort fläckar som blivit kvar och dammsuger. Allt för att till slut få skinande rent.

Ingen byggstädning är för stor eller för liten

Vi hjälper er med er byggstädning i hela Stockholm oavsett om det handlar om större eller mindre byggen. Oavsett hur omfattande behovet är så kan vi hjälpa er med både bostäder och lokaler.

Byggstädning

Välkommen att begära en offert redan idag! Du kan även ringa oss på 079 079 03 07, eller nå oss på mail: info@irasmoving.se

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med lång branscherfarenhet vet vi hur viktigt det är alltid bibehålla kundfokus. Och genom att låta förtroende löpa som en röd tråd genom hela uppdraget påminner vi oss själva ständigt om vikten av att regelbundet återkoppla med kunden. Öppenhet har alltid varit en del av vår verksamhet.

KVALITET

Vi tar stolthet i vårt arbete och har kvalitet och noggrannhet som ledord. För oss är arbetet inte slutfört förrän ni som kund är nöjd. Kommunikation och väl beprövade rutiner är grundstommar i vår verksamhet.

RIMLIGA PRISER

Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga och vi är alltid villiga att anpassa oss efter era behov. Genom att kontakta oss för en offert så får vi möjligheten att ge er ett individualiserat prisförslag. Med fokus på struktur och effektivitet kan vi ha låga priser utan att behöva tumma på kvalitet.

NÖJD KUND GARANTI

Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjd så kommer vi göra allt vi kan för att återfå ert förtroende och få resultatet att motsvara era förväntningar. Vi anser inte att vårt ansvar upphör samma sekund som uppdraget är slutfört. Därför återkopplar vi gärna med er efter slutfört arbete. Hör av er om ni inte är nöjd så kommer vi att arbeta med er för att avhjälpa eventuella fel eller brister.