flytthjälp i Stockholm

SNABB OCH SMIDIG FLYTTHJÄLP I STOCKHOLM
TILL BRA PRIS.

Inför en flytt är det mycket som ska planeras. Och att behöva hålla hela bohaget i åtanke är ofta ett ovälkommet orosmoment. Vi hjälper er med allt som har med flytten att göra.

Låt oss ta hand om det praktiska så ni kan fokusera på annat. Med hög nivå av individualisering och respekt för kunden strävar vi efter att vara en återkommande aktör för alla era flyttbehov.

VÅRA FLYTT TJÄNSTER

PACKNING

Ibland inser man inte hur mycket man äger förrän allt ska packas. Många har fått erfara det ibland överväldigande bestyret med att se till att allt packas och organiseras tillräckligt snabbt och effektivt för att möjliggöra enkel transport eller förvaring. Med vår hjälp slipper du bekymra dig över att inte hinna med.

BOHAGSFLYTT

När hela bohaget ska flyttas är det av avgörande vikt att det sker med hög nivå av omsorg och omtanke. Genom att sätta era behov i första rummet ser vi till så att era ägodelar hanteras varsamt. Det spelar ingen roll om det handlar om värdefulla möbler eller funktionella lampor. Vi hanterar allt med samma nivå av respekt.

BÄRHJÄLP

Att behöva ta hjälp av släkt och vänner blir ibland ett nödvändigt ont. Men det är inte alltid ett realistiskt alternativ. Och det är inte alla som har det som alternativ. Vi hjälper er att bära och låter er fokusera på annat som behöver göras. För oss spelar det ingen roll om du bor på fjärde våningen eller i eget hus.

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med lång branscherfarenhet vet vi hur viktigt det är alltid bibehålla kundfokus. Och genom att låta förtroende löpa som en röd tråd genom hela uppdraget påminner vi oss själva ständigt om vikten av att regelbundet återkoppla med kunden. Öppenhet har alltid varit en del av vår verksamhet.

KVALITET

Vi tar stolthet i vårt arbete och har kvalitet och noggrannhet som ledord. För oss är arbetet inte slutfört förrän ni som kund är nöjd. Kommunikation och väl beprövade rutiner är grundstommar i vår verksamhet.

RIMLIGA PRISER

Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga och vi är alltid villiga att anpassa oss efter era behov. Genom att kontakta oss för en offert så får vi möjligheten att ge er ett individualiserat prisförslag. Med fokus på struktur och effektivitet kan vi ha låga priser utan att behöva tumma på kvalitet.

NÖJD KUND GARANTI

Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjd så kommer vi göra allt vi kan för att återfå ert förtroende och få resultatet att motsvara era förväntningar. Vi anser inte att vårt ansvar upphör samma sekund som uppdraget är slutfört. Därför återkopplar vi gärna med er efter slutfört arbete. Hör av er om ni inte är nöjd så kommer vi att arbeta med er för att avhjälpa eventuella fel eller brister.

Vad säger våra kunder?

Omdömen

”Under hela mitt vuxna liv har jag själv tagit på mig ansvaret för flyttstäd. Men jag har alltid tyckt att det blivit mer och mer jobbigt för varje gång. Vid senaste flytten bestämde jag mig för att anlita Iras Moving och slapp då all slit och stress som alltid varit en del av min flyttupplevelse.”

- Nils S.

”När vi behövde flytta kontorsmaterial till våra nya lokaler så letade vi efter en snabb och flexibel flyttfirma. Många erbjöd endast schablonpriser och visade ingen vilja att förhandla på en personlig nivå. Iras Moving visade sig däremot vara väldigt tillmötesgående.”

- Rebecka T.

”Jag behövde hjälp att hantera det fysiska avseende ett dödsbo. Iras Moving var ytterst respektfulla och visade sig ha precis rätt förståelse för de unika krav som en sådan situation ställer.”

- Elsa W.

Skriv ditt rekommendation

Är du inte ny kund?
Skriv ditt omdöme och tipsa andra kunder.

Samtliga obligatoriska fält är markerade med en asterix


Har du något arbete du behöver hjälp med och önskar få en offert för?

Tveka inte att skicka en förfrågan till oss så svarar vi med en kostnadsfri och kravlös offert så fort som möjligt. Vi ser gärna att du informerar oss om dina särskilda behov, önskemål och förväntningar. Men det går också bra att bara kort beskriva den tjänst du behöver så återkommer vi med mer information.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

accnordic
nordicvisitor
etoilehair