Kontorsstädning Stockholm

Att ha ett rent kontor ger ett positivt intryck hos besökare och är bra för arbetsmiljön. Att det känns rent och fräscht är motiverande för alla som ska vistas där, och det är en självklarhet att det ska vara så tycker vi på Iras Moving.

Vi utför kontorsstädning i hela Stockholm och anpassar oss efter era tider så att städningen inte ska inverka på ert arbete. Ni ska helt enkelt bara kunna komma dit och njuta av rena och fräscha lokaler, golv och ytor. Vi är effektiva, noggranna, och ser till att ert kontor visar sin absolut bästa sida.

Kontorsstädning som möter era behov

Då varje företag är unikt lyssnar vi till just era behov och ser till att ni får precis den typen av kontorsstädning som ni är ute efter. En typisk kontorsstädning innehåller i någon mån följande moment:

  • Avtorkning av bord, hyllor, lister, m.m.
  • Våttorkning av golv
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Rengöring
  • Tömning av papperskorgar
  • Påfyllning av diverse förbruksmaterial

Konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitéten

Vi tar stolthet i vårt arbete och har kvalité som ledord. Med konkurrenskraftiga priser och professionellt utförande ser vi till att uppfylla ditt företags unika städbehov. Vi kan utföra kontorsstädning varje dag eller någon gång i veckan, beroende på vad som passar företaget bäst. Vi har en hög nivå av service och skräddarsyr gärna en lösning som passar just er.

Kontorsstädning Stockholm

Behöver du hjälp med kontorsstädning i Stockholm så tveka inte att begära en offert från oss. Du kan även alltid nå oss på telefon 079 079 03 07 eller på mail: info@irasmoving.se

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med lång branscherfarenhet vet vi hur viktigt det är alltid bibehålla kundfokus. Och genom att låta förtroende löpa som en röd tråd genom hela uppdraget påminner vi oss själva ständigt om vikten av att regelbundet återkoppla med kunden. Öppenhet har alltid varit en del av vår verksamhet.

KVALITET

Vi tar stolthet i vårt arbete och har kvalitet och noggrannhet som ledord. För oss är arbetet inte slutfört förrän ni som kund är nöjd. Kommunikation och väl beprövade rutiner är grundstommar i vår verksamhet.

RIMLIGA PRISER

Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga och vi är alltid villiga att anpassa oss efter era behov. Genom att kontakta oss för en offert så får vi möjligheten att ge er ett individualiserat prisförslag. Med fokus på struktur och effektivitet kan vi ha låga priser utan att behöva tumma på kvalitet.

NÖJD KUND GARANTI

Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjd så kommer vi göra allt vi kan för att återfå ert förtroende och få resultatet att motsvara era förväntningar. Vi anser inte att vårt ansvar upphör samma sekund som uppdraget är slutfört. Därför återkopplar vi gärna med er efter slutfört arbete. Hör av er om ni inte är nöjd så kommer vi att arbeta med er för att avhjälpa eventuella fel eller brister.