om oss

Om företaget

Iras Moving AB erbjuder ett brett utbud av kvalitativa och prisvärda tjänster som förenklar vardagen för våra kunder. Era ägodelar är alltid i säkra händer när ni väljer att anlita oss. Vi har kunnig personal med lång erfarenhet som alltid sätter kunden i första rummet.

Att anlita städ- och flytthjälp har blivit allt mer vanligt. I och med detta har antalet aktörer på marknaden blivit fler och fler. För oss på Iras Moving är det därför viktigt att ge våra kunder en känsla av mervärde. Vi har valt att fokusera på en hög nivå av individualisering och ser alltid till att förstå varje enskild kunds behov. När du anlitar oss så ser vi till att hjälpa dig genom hela projektet. Och vi anser oss inte vara klara förrän du är helt nöjd med våra tjänster.

Har du något arbete du behöver hjälp med och önskar få en offert för?

Tveka inte att skicka en förfrågan till oss så svarar vi med en kostnadsfri och kravlös offert så fort som möjligt. Vi ser gärna att du informerar oss om dina särskilda behov, önskemål och förväntningar. Men det går också bra att bara kort beskriva den tjänst du behöver så återkommer vi med mer information.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

accnordic
nordicvisitor
etoilehair