städning

STÄDNING FÖR ALLA BEHOV ÅT BÅDE PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG I STOCKHOLM

 

Genom att anlita oss för städning så frigör ni tid till det som är mer väsentligt. Vi hjälper er med alla städuppdrag. Detta gäller flyttstädning, storstädning, underhåll av kontor, städning inför visningen och mycket mer. Kontakta oss för en offert. Eller läs vidare på sidan för mer information om några av våra många och förmånliga tjänster. Vi strävar efter att ge alla uppdrag en personlig prägel och garanterar er att vi kommer göra allt vi kan för att ni ska få bästa möjliga upplevelse genom att anlita oss.

VÅRA STÄD TJÄNSTER

HEMSTÄDNING

När man är mitt uppe i ett hektiskt yrkesliv, eller då man har mycket på på gång i sitt privatliv, är det inte säkert att man vill ta sig den tid som faktiskt krävs för att själv städa hemma. Med stor respekt för våra kunder erbjuder vi helhetslösningar för hemmets alla städbehov. Oavsett om det gäller regelbundet underhåll eller grovstädning.

FLYTTSTÄDNING

Om man hyr sin bostad har man vanligtvis ett ansvar att se till att den är i städat skick när man flyttar ut. Men även om man äger sin bostad ligger det i ens intresse att se till att den är städad inför nästa persons tillträde. Vi hjälper er med flyttstädningen och garanterar att städningen går igenom eventuell besiktning.

KONTORSSTÄDNING

Ett rent och prydligt kontor är viktigt för att ge ett bra intryck hos besökare och garantera en säker arbetsmiljö för anställda. Vår effektiva och noggranna kontorsstädning säkerställer att ert kontors bästa sida synliggörs. Med hög nivå av flexibilitet anpassar vi oss efter era tider för att undvika att städningen har en negativ inverkan på ert arbete.

VISNINGSSTÄDNING

Allt fler mäklare poängterar att det inte endast är en lägenhet eller byggnad som de säljer. De säljer en känsla, en upplevelse och en livsstil. En stor del av detta är ett välstädat visningsobjekt. Oavsett om du säljer på egen hand eller genom en mellanhand så är det av avgörande vikt att det är välstädat och prydligt. Vi erbjuder helhetslösningar inför er visning.

BYGGSTÄDNING

Efter renovering eller nybyggnation så är det viktigt att göra en genomgående städning. Inte bara för att det ska se fint ut. Utan även för att bli av med eventuella rester så som byggmaterial och hälsofarligt damm. Oavsett hur omfattande behovet är så kan vi hjälpa till så att bostaden eller lokalen blir redo att användas.

FÖNSTERPUTS

Det sägs att man inte märker skillnaden förrän fönstret faktiskt blir putsat. Man vänjer sig helt enkelt med smutsiga fönster. Men när man väl har upplevt effekten av riktigt rena fönster så är det svårt att inte vilja hålla dem skinande. Vår effektiva fönsterputs gör att du aldrig mer behöver våndas över smutsiga fönster.

...

Och en hel del andra städtjänster i hela Stockholmsområdet.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med lång branscherfarenhet vet vi hur viktigt det är alltid bibehålla kundfokus. Och genom att låta förtroende löpa som en röd tråd genom hela uppdraget påminner vi oss själva ständigt om vikten av att regelbundet återkoppla med kunden. Öppenhet har alltid varit en del av vår verksamhet.

KVALITET

Vi tar stolthet i vårt arbete och har kvalitet och noggrannhet som ledord. För oss är arbetet inte slutfört förrän ni som kund är nöjd. Kommunikation och väl beprövade rutiner är grundstommar i vår verksamhet.

RIMLIGA PRISER

Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga och vi är alltid villiga att anpassa oss efter era behov. Genom att kontakta oss för en offert så får vi möjligheten att ge er ett individualiserat prisförslag. Med fokus på struktur och effektivitet kan vi ha låga priser utan att behöva tumma på kvalitet.

NÖJD KUND GARANTI

Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjd så kommer vi göra allt vi kan för att återfå ert förtroende och få resultatet att motsvara era förväntningar. Vi anser inte att vårt ansvar upphör samma sekund som uppdraget är slutfört. Därför återkopplar vi gärna med er efter slutfört arbete. Hör av er om ni inte är nöjd så kommer vi att arbeta med er för att avhjälpa eventuella fel eller brister.

Vad säger våra kunder?

Omdömen

”Under hela mitt vuxna liv har jag själv tagit på mig ansvaret för flyttstäd. Men jag har alltid tyckt att det blivit mer och mer jobbigt för varje gång. Vid senaste flytten bestämde jag mig för att anlita Iras Moving och slapp då all slit och stress som alltid varit en del av min flyttupplevelse.”

- Nils S.

”När vi behövde flytta kontorsmaterial till våra nya lokaler så letade vi efter en snabb och flexibel flyttfirma. Många erbjöd endast schablonpriser och visade ingen vilja att förhandla på en personlig nivå. Iras Moving visade sig däremot vara väldigt tillmötesgående.”

- Rebecka T.

”Jag behövde hjälp att hantera det fysiska avseende ett dödsbo. Iras Moving var ytterst respektfulla och visade sig ha precis rätt förståelse för de unika krav som en sådan situation ställer.”

- Elsa W.

Skriv ditt rekommendation

Är du inte ny kund?
Skriv ditt omdöme och tipsa andra kunder.

Samtliga obligatoriska fält är markerade med en asterix


Har du något arbete du behöver hjälp med och önskar få en offert för?

Tveka inte att skicka en förfrågan till oss så svarar vi med en kostnadsfri och kravlös offert så fort som möjligt. Vi ser gärna att du informerar oss om dina särskilda behov, önskemål och förväntningar. Men det går också bra att bara kort beskriva den tjänst du behöver så återkommer vi med mer information.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

accnordic
nordicvisitor
etoilehair