Visningsstädning

Att göra en riktigt bra visningsstädning är A och O. Man får bara en chans till ett första intryck, och när folk kommer och ska titta är det av yttersta vikt att det är skinande rent.

När man går in genom dörren till en lokal eller ett hem så vill man känna sig inspirerad. Det ska kännas fräscht och inbjudande. Med andra ord ska det helt enkelt kännas som ett ställe som man vill komma tillbaka till igen och igen. Med nyputsade ytor och kakel som blänker så blir det helt enkelt svårt att säga nej.

Vad ingår i en visningsstädning?

Vi städar kök, badrum och alla rum. Vi utgår från dina speciella behov men generellt så innefattar en visningsstädning följande moment:

  • Dammtorkning av bord, stolar, lampor, köksluckor, skåp, hyllor, strömbrytare m.m.
  • Rengöring av diskbänk, handfat, dusch och badkar, toalett, golvbrunn, väggar, m.m.
  • Dammsugning av golv och ytor.
  • Putsning av kranar, fönster, speglar, glasdörrar, m.m.
  • Golvmoppning och soptömning.

En bra visningsstädning

På Iras Moving vet vi vad en bra visningsstädning innebär. Vad som är värt att satsa lite extra på för att få den där extra känslan av rent och snyggt. Kanske har du något speciellt behov du vill ha uppfyllt? Tveka inte att diskutera med oss vad vi kan göra för dig, vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen.

Visningsstädning

Välkommen att begära en offert redan idag! Du kan även ringa oss på 079 079 03 07, eller maila på: info@irasmoving.se

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med lång branscherfarenhet vet vi hur viktigt det är alltid bibehålla kundfokus. Och genom att låta förtroende löpa som en röd tråd genom hela uppdraget påminner vi oss själva ständigt om vikten av att regelbundet återkoppla med kunden. Öppenhet har alltid varit en del av vår verksamhet.

KVALITET

Vi tar stolthet i vårt arbete och har kvalitet och noggrannhet som ledord. För oss är arbetet inte slutfört förrän ni som kund är nöjd. Kommunikation och väl beprövade rutiner är grundstommar i vår verksamhet.

RIMLIGA PRISER

Våra priser är väldigt konkurrenskraftiga och vi är alltid villiga att anpassa oss efter era behov. Genom att kontakta oss för en offert så får vi möjligheten att ge er ett individualiserat prisförslag. Med fokus på struktur och effektivitet kan vi ha låga priser utan att behöva tumma på kvalitet.

NÖJD KUND GARANTI

Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjd så kommer vi göra allt vi kan för att återfå ert förtroende och få resultatet att motsvara era förväntningar. Vi anser inte att vårt ansvar upphör samma sekund som uppdraget är slutfört. Därför återkopplar vi gärna med er efter slutfört arbete. Hör av er om ni inte är nöjd så kommer vi att arbeta med er för att avhjälpa eventuella fel eller brister.